Az új Koleos-t körbejáró sok képet tartalmazó írás ezen részében arról olvashat, hogy mit keres a Joy magazin főszerkesztő-helyettese a Koleos bemutatón és hogyan győzte le a félelmeit az Autoblogger és az instruktor biztatására. Azt is megtudhatja, hogy hol volt a bemutató és mivel és kivel múlattuk az időt mikor nem vezettünk.

Ne maradjon le a suvokról és a kisteherautókkal kapcsolatos friss hírekről. A legújabb információkat és érdekességeket, az autoblogger.hu facebook oldalának a követésével érheti el. Kövessen!

A vezérképviseletek sajtósai már egy ideje már nem csak az autós-szaksajtó munkatársit hívják el a bemutatókra, hanem első pillantásra nem oda illő kollégákat is.

Ennek oka jó esetben nem csak az, hogy haverok a sajtóssal, hanem a márka által megcélzott közönséget el lehet érni az adott médium által. Így került a kollegina a Koleos bemutatóra, ahol egy autóba kerültünk a terepvezetésen.

A kolléganő itt még hátul ült és utasként gyűjtötte a tapasztalatokat, csinálta a fényképeket és ekkor még nem gondolta, hogy ezen a pályán vezetni fog. Ekkor kezdtük győzködni a kocsiban ülő oktatóval (instruktor). Az érvek között volt, hogy nem lehet baj, nem fogja felborítani az autót, a próbát “bárki” meg tudja csinálni és az oktató segít.

Addig “rágtuk” a fülét vezetés közben – le-fel mászkálva a dombokon – hogy végül kötélnek állt.

Elmondása szerint volt egy kis para, de legyőzte önmagát és a félelmeit, túl lépett egy korlátján, aminek mindannyian örültünk.

A bemutató somorjai X-BIONIC Hotelben volt, amely alkalmas üzleti rendezvények lebonyolítására. A Nissan-Renault-nak valószínű van valami megállapodása velük, mert a Nissan Micra bemutatóját is itt tartották.

A számtalan sportolási lehetőséget kínáló komplexumot a lósport, lovak iránt rajongók nagyon szeretni fogják.

Nem csak hatalmas ló szobor miatt, ami a Fradi sast is alkotó Szőke Gábor Miklós munkája.

A szobron túl találhatók különféle lovas pályák, és a lovaglást, lovak témáját felvonultató étterem, ahol Janicsák Veca szórakoztatta a cikkírókat.

A végére maradt egy szolgálati közlemény, mert megérdemli a hely. A koszt isteni, különösen a helyben sütött pogácsájuk, minden étkük házias és első rangú. A Tallósi malom csárdáról van szó.

Ami egy felújított vízimalom mellett található. Ha a környéken járnak, látogassanak el oda és egyenek egy jót.

Fotó: Autoblogger, Renault

Ne maradjon le a suvokról és a kisteherautókkal kapcsolatos friss hírekről. A legújabb információkat és érdekességeket, az autoblogger.hu facebook oldalának a követésével érheti el. Kövessen!