Időnként sikerült eljutni sajtótájékoztatókra, május 14-én a Peugeot üdvöskének a bemutatójára voltam hivatalos. A meghívóban beharangozták Görög Zitának és férjének az egybekelését vagy valami ehhez hasonlót, de az esküvő szó az tuti benne volt. Ez ügyes húzás volt.

Ne maradjon le a kisteherautókkal kapcsolatos hírekről, a nap képe rovatról és sok más érdekességről. A friss információkat, rövid híreket az autoblogger.hu facebook oldalának a követésével érheti el. Kövessen!

IMG_2673V

Kecskemétiesen és szegediesen mondva a cölöb pár körül forgott a sajtótájékoztató. (Eredet: néhány éve stoppal mentem Pécsről Szolnokra, és a harmadik fuvaros egy kecskeméti vállalkozó volt. A baszdmeget, baszdmögnek mondta és az ö betű meglepően sok helyen tűnt fel a beszédében.)
Megérte szerződtetni az esküvői ruházatban lévő két gyermekes párt, mert a bemutató alatt a fotósok, operatőrök folyamatosan őket vették, ráadásul interjút is lehetett velük készíteni. Ezt a lehetőséget a jelenlévő női magazinok és bulvárlapok munkatársai ki is használták. Mi autósok maradtunk pár fotónál és a 308 CC műszaki részleteinél. A nyakmelegítő légáramlatokra fókuszáló reklám.

A helyválasztás kiváló volt, mert a budai vár egyik eldugott szegletében zajlott a rendezvény, ami illett a romantikus témához. Az események előre haladtával teljesen összeállt a kép: 1. Nem az orrunk előtt házasodott újra Görög Zita. 2. A nyitott Peugeot kampánya a nyáron egybekelőkre lesz kihegyezve, ezért volt az esküvős körítés.

IMG_2712

Ja, milyen az új nyitott Peugeot? Kulturált és figyelemfelkeltő. A fara nagyon szép, talán a kategória legszebb hátsója a franciáé. Budán, az amerikai autó specialista kolléganővel autóztunk egy keveset a 308 CC-vel kupé és kabrió módban is. Voltak rendesen irigykedő tekintetek, ami a lényeg: lenyitott tetővel, felhúzott ablakoknál, 189 centis magassággal is huzatmentes. A végére a ráncfelvarrott modellről egy videó, amiből látszik, hogy archív anyag újra felrakásának ténye forog fenn. Ide kattintva pedig sok képet és kevés szöveget talál a rendezvényről és persze Görög Zitáról.

Ne maradjon le a kisteherautókkal kapcsolatos hírekről, a nap képe rovatról és sok más érdekességről. A friss információkat, rövid híreket az autoblogger.hu facebook oldalának a követésével érheti el. Kövessen!