Az Autó Motor és Tuning Show-ról szóló utolsó képes összeállításban a főszerepet a vezérképviseletek kapták.

Ne maradjon le a suvokról és a kisteherautókkal kapcsolatos friss hírekről. A legújabb információkat és érdekességeket, az autoblogger.hu facebook oldalának a követésével érheti el. Kövessen!

AMTS_AB_03 Fokozatosan közeledek a vezérképviseletek autóihoz. A Polo harmadik szériájából készített Harlekin sorozatnak az volt a különlegessége, hogy a karosszéria elemeinek a színei eltérőek. A bohókás tanulmányként leleplezett autó iránt akkora volt az érdeklődés, hogy gyártásba került. Ezret terveztek belőle piacra dobni, de a vásárlóknak annyira tetszett, hogy kb. 3800 darab elkészítése után álltak csak le a szalagok.

AMTS_AB_05

Ez a gyönyörűséget nem a gyár hozta el, ettől függetlenül mindenki csodálta: Lamborghini Huracán LP610–4.

AMTS_AB_011

A Peugeot stand középpontjában volt a legharciasabb Peugeot. Aki lemaradt róla, az a hétvégi Eger ralin megszemlélheti a pályákra visszatérő Ifjabb Tóth Jánossal együtt.

AMTS_AB_095

A testvér márkánál, a túrakocsi világbajnokságon szereplő Citroën C-Elysée körül forgott a világ.

AMTS_AB_010

Az Infiniti ismét remek standot épített, az emelvényre a Q50 került.

AMTS_AB_094

Előtte parkolt a QX70-es szabadidő-autó.

AMTS_AB_012

A Kia standja idén is nagyon igényes volt, a felnyitott motorháztetejű autó a Soul elektromos kivitele.

AMTS_AB_023 A Mercedes-Benz a stand építést nem bonyolította túl: a fekete, hajlított hátfal előtt a Mercedes-AMG GT állt.

AMTS_AB_097

A Porsche 911 gyilkos Mercedes mögött az új Smart volt látható, amiről a tájékozatlanoknak az juthatott az eszébe, hogy ez egy rajzfilmből származó játékautó vagy egy vicces tanulmány. Egyik tipp sem nyert: ez az új Renault Twingóval azonos technikára épülő új Smart…

AMTS_AB_013

Ez a két jármű is a Mercedes helyi vezérképviseletének köszönhető, plusz az Autós Nagykoalíció elnevezésű szakmai szervezetnek. A háttérben a legfrissebb kecskeméti Mercedes, előtte pedig egy tanulmányautó.

AMTS_AB_014

Ezekben az autókban az a közös, hogy így vagy úgy, de közük van hazánkhoz. A legtöbbjüknek a tervezője magyar, pl. a Renault Twingo külsejét Wittinger Csaba álmodta meg.

AMTS_AB_022

Az Opelnél az Adam volt a középpontban, balra pedig az Astra legdögösebb kivitele látható.

AMTS_AB_021

A Volkswagen is részt vett az AMTS-en, ők is az egyszerűségre szavaztak mikor a leggyorsabb Golfot bemutatták.

AMTS_AB_091

Seat Leon Cupra.

AMTS_AB_093

A Seat Leonból épített versenygép szemből.

AMTS_AB_09

A Suzuki az új Vitarát tette a középpontba, az újdonság egyelőre csak nálunk készül, a Suzukinál érződik stílusváltás: a Vitara is kérhető kétszínű fényezéssel.

AMTS_AB_096

A Ford pénteki standja elég foghíjas volt: hátul a Focus ST kombi, előtérben a Fiesta ST.

Fotó: Autoblogger

Ne maradjon le a suvokról és a kisteherautókkal kapcsolatos friss hírekről. A legújabb információkat és érdekességeket, az autoblogger.hu facebook oldalának a követésével érheti el. Kövessen!