Az Alfa Romeo és a Playboy nemrég indított közös játékot, az erről szóló beszámolót az ismert emberekkel, azaz a celebekkel indítom. A bejegyzés megnyitása után olyan rendkívül fontos kérdésekre kaphat választ, hogy a címlaplány evett-e meggyes rétest a rendezvényen és milyen autót vezet a hétköznapokban Rákóczi Ferenc?

A vezetéstechnikai centrumban szerzett giuliás tapasztalatokról itt olvashat, a Mito és a Giulietta öregedéséről szóló eszmefuttatást pedig ezen az oldalon szemlélheti meg. Persze sok képpel és kevés szöveggel.

Ne maradjon le a suvokról és a kisteherautókkal kapcsolatos friss hírekről. A legújabb információkat és érdekességeket, az autoblogger.hu facebook oldalának a követésével érheti el. Kövessen!

Alfa_Giulia_Zsidro_Tamas_01

Nagy rutinnal állt be két nyuszilány közé Zsidró Tamás.

Alfa_Giulia_Romeo

Itt már nehezebb volt a dolgom, mert finoman szólva nem vagyok napra kész a celeb világban, fogalmam sem volt, ki ez a jó kötésű fickó. Teljesen a képbe illett, ugyanis a műsorvezető Rómeónak szólította. Kérdezgettem a kollégákat, hogy ki ő? Ketten mondták, hogy fogalmuk sincs, egy hölgy miután kiguglizta a telefonján, mondta, hogy Szentgyörgyi Rómeó.

Alfa_Giulia_Zsidro_Tamas_07A bulvár színvonala: a kollégának nevetve mondtam, hogy fogalmam se volt erről a fickóról, ő se tudta és ő is kérdezősködött. Az információ szerzés közben a telefonját nézegető kolléganő mondta neki, hogy  hősünk, tíz órát is tudja a hancúrlécet mozgásban tartani…  Balról a második úr, a hazai és környékbeli országok Fiat (FCA CEE) vezetője, a spanyol Alberto de Aza. Jobb szélen a Playboy főszerkesztóje, Bus István.

Alfa_Giulia_Miklós_Csaba

Hasonlóan jártam Miklós Csabával, akiről kiderült, hogy traktort szokott vezetni a szőlőtőkék között, ebből sikerült  ki következtetni, hogy borász.

Alfa_Giulia_Zsidro_Tamas_05Hogy a keretes szerkezet meglegyen, ismét olyan celeb jön, akit ismertem. Elég sok figyelmet vonzott a művésznő, mert a rántópados próbáit fotósokkal, videósokkal teli Giuliával teljesítette.

Alfa_Giulia_Zseda_04

Az énekesnőről egy másik kép, amin “a szíve az Alfáért dobog”.  A jelenléte nem véletlen, korábban a Lancia nagykövete volt.

Alfa_Giulia_Zseda_02

Rákóczi Ferenc volt a házigazda, a kérdezősködéséből kiderült, hogy celebek automataváltós autóval járnak. Ez abból a megjegyzéséből is kiderült, mikor mondta Zsédának, hogy „Érezzük, hogy automataváltós autót vezetsz!” (Szaga volt kuplungnak a helytelen pedálkezelés miatt, amiben közre játszott az énekesnő magassarkú cipője is.)

Alfa_Giulia_Zs

Az autóban egy celeb, a rendezvény hivatalos fotósa pedig akcióban.

Alfa_Giulia_Rakoczi_Feri_03

Rákóczi Ferencre visszatérve, már többször járt vezetéstechnikai képzésen és előírná a friss jogsisoknak a továbbképzést. Ez egy jó elképzelés, ezt vallom én is. Zsidró Tamásnak volt végre sikerélménye a vezetéstechnikai pályán: a Giuliával sikerült megpördülés nélkül teljesítenie a feladatot. 

Alfa_Giulia_

Itt megszemlélheti Rákóczi Ferenc mobiltelefonját és a rádiós műsorvezetőt, amint kinéz egy Alfa Romeo 4C Spiderből.

Alfa_Giulia_Rakoczi_Feri_02

Ferenc egy Alfa Spiderrel jár, ez mutatja, hogy jó ízlésű ember, egy másik megjegyzése, pedig azt jelzi, hogy képben van az autós témával: pár napig vezetett egy dízel Giuliát, mondta, hogy jó az autó, de az igazi a benzines lesz. Ez is egy jó meglátás.

Alfa_Giulia_Naszados_Dorina_04

A szénszálas vázú 4C Spiderben ücsörgő rádiós élvezte a vezetést, ez nem csak a kétüléses sportkocsinak volt az érdeme, hanem az utasának is. A hölgy Naszádos Dorina, aki az októberi címlaplány volt a nyuszis magazinban.

SONY DSC

 

A hölggyel sikerült párszor beszélni a rendezvény alatt, itt éppen szerény személyemnek dedikálja a Playboy aktuális számát. Ő a harmadik Playboy modell akivel beszéltem, az első kettővel egy kawasakis sajtóbemutatón találkoztam, de ők nem címlaplányok voltak.

Alfa_Giulia_Zseda_01

Ebből Ön azt hiheti, hogy az autós-újságíró az élet császára, ebben van valami: jó autók, érdekes események, celebek. De mint tudjuk, minden viszonylagos és van fentebb is: Bus István például a Playboy főszerkesztője.

Alfa_Giulia_Naszados_Dorina_03

Dorina villámgyorsan került a címlapra, modell múlt nélkül. A titok a remek külalak mellett, hogy ismerte a fotóst, aki dolgozik a magazinnak. A fotós ajánlotta be az újságnak.

Alfa_Giulia_Naszados_Dorina_02

Csütörtökön szóltak neki, hogy hétfőn fotózás. A modell munka nem egyszerű: egész napos elfoglaltságot jelentett, hogy három különböző helyszínen fényképezték. Ezekből válogatták ki a magazinba kerülő képeket.

Alfa_Giulia_Naszados_Dorina_05

Félre kellett tenni a modellekről a fejemben lévő sztereotípiákat (rögzült, fura gondolatokat). Az alfissimós főszerkesztővel kipróbáltunk minden autót és az utolsók között mentünk enni, ekkor Dorina az asztalunkhoz ült. A „csoda” az volt, hogy a finom, nokedlis pörköltet gond nélkül ette, mint egy átlagember. Semmi hiszti nem volt, hogy az alakom és társai. A mellette lévő fiatalember megkínálta a meggyes rétesből, azt elutasította. Lehetett vele beszélgetni, normális válaszok jöttek, gyorsan és a kollégának hozott egy kávét is.

Alfa_Giulia_Naszad_Dorina_0678

A karrierje most kezd beindulni, az elmúlt hónapja elég pörgős volt, az autós szakma megtalálta, nemsokára egy sportos Merciben láthatjuk viszont. A Playboy interjút itt találják Dorinával, az újság fb oldalán talál egy rövid videót, amiben ultra dögös ruhában ül a Giulia QV-ben.

A vezetéstechnikai centrumban szerzett giuliás tapasztalatokról itt olvashat, a Mito és a Giulietta öregedéséről szóló eszmefuttatást pedig ezen az oldalon szemlélheti meg. Persze sok képpel és kevés szöveggel.

Fotó: Alfissimo, Autoblogger

Ne maradjon le a suvokról és a kisteherautókkal kapcsolatos friss hírekről. A legújabb információkat és érdekességeket, az autoblogger.hu facebook oldalának a követésével érheti el. Kövessen!